Mindebilleder om dejlige hunde vi har sagt farvel til

Vort "hundeliv" begyndte i 1970, hvor vi overtog moster Bodils mellempudel "Sussie", da hun flyttede til en lejlighed, hvor der ikke måtte holdes hund. Dengang vidste vi ikke meget om  hundehold og slet ikke om lydighedstræning, som senere blev vores  hobby med andre hunde. Sussie havde vi  i 15 år til stor glæde og fornøjelse ikke mindst for vore tre piger, Birgit, Vibeke og  Hanne.
Da Pudel-Sussie døde i 1984 gik der en måned før vi begyndte at se os om efter en ny hund; vi savnede Sussie, som var blevet en helt naturlig del af familien. Dog var vi enige om at en Pudel skulle det ikke være igen, nu ville vi vælge selv. Vi studerede hundebøger, og besluttede os for en Collie, hyrdehunden med den imponerende flotte pels. Senere gik vi over til Shetland Sheepdogs, som min kone Lissie havde "forelsket" sig i på Sjællandsskuet i Tåstrup. 

Sidste skud på stammen af mine Shetland Sheepdogs var Donna med det fine navn Shamirosa's Daisie The Qveen er nu kommet med  på billedbogens sidste side. Hun blev 13 år og døde i november 2018.

Klik på bogen og siderne for at bladre i billedbogen:
Din "Flash" afspiller har brug for at blive opgraderet

For at se denne side kan du klikke her for at hente den seneste version af "Flash" fra Adobe. Når installationen er overstået kan du vende tilbage hertil og se siden.

Hvis du ser denne besked selvom du lige har opgraderet Flash så prøv at lukke alle Internet Explorer vinduer ned, start op igen og kom tilbage til denne side.

Du kan også klikke her for at se billedbogen uden at hente Flash, med det kan godt være det ikke ser ud som det skal.

Camilla 11.12.2010 13:22

Hej Morfar.Du må huske at opdatere hundebillederne,så der også er nogle af lille sorte Donna. Vi kan måske prøve at tage nogle gode nogle juleaften?

Gunnar 14.12.2010 23:26

Morfar:
Har rigtig mange billeder af Donna, nok til et album for sig. Det kommer en dag .

| Svar

Nyeste kommentarer

30.08 | 07:28

Hej Gunnar - jeg ved ikke om du kan huske mig, men jeg var Varmemester/Altmuligmand på Bonderupgård midt i 1990'erne.

27.01 | 14:38

Her er det hensigten at vise akvariets udvikling over tid i forskellige videoklip

07.02 | 15:34

Wow. Flot arbejde

------------------------------
http://www.kviklantop.com/

02.11 | 14:59

Kære Susan Kan desværre ikke bidrage med fotos fra min skoletid i Hedsbjerg, men min oplevelse af f.eks. 9. april 1940, kan måske bruges.
gbj.2690@live.dk