Velkommen til Gunnars Gæstebog.
Tak fordi du besøger min hjemmeside. Skriv en hilsen her i gæstebogen ved at klikke på den blå knap. Du kan også indsætte et foto ved din hilsen.
Skrevet af Ole Peter Jørgensen, d. 21-11-2014
Hej Gunnar
Jeg fik kenskab til din hjemmeside, da jeg ville prøve at finde ud af noget om min tip-tip oldefar Niels Olsen, jeg opdagede ham da jeg fandt min tip oldemor Anne Elisabeth Niels Datter fødsels kirkebog, men jeg havde svært ved at tyde hvad det var hendes far var, men fik det ud af det, at han måtte være skovfoged i Kirkelte, og da jeg så prøvede at Google det, kom din meget fine hjemmeside frem, og det er jeg meget glad for.
Jeg kan i øvrigt se at en Birgit Mortensen


E-mail:
Skrevet af Annemette Islin Øvlisen, d. 04-06-2014
Hej Gunnar,

Nu er bogen med dit foto af frederiksborghesten færdig.
Jeg vil gerne sende dig et eksemplar.
Hvor må jeg sende den hen?


E-mail:
Skrevet af Annemette Islin Øvlisen, d. 11-03-2014
Kære Gunnar,
Jeg er ved at lave en historie om Favrholm Gods, der engang var stutteri og avlede Frederiksborg heste. I den forbindelse er jeg så støt på dit foto af dig og en smuk hest. Det ville jeg meget gerne gengive i bogen. Er det muligt?
Med venlig hilsen


E-mail:
Hjemmeside: ovlisenogfar.dk
Skrevet af Birgit Mortensen, d. 18-08-2013
Kære Gunnar
Jeg kan bidrage med nogle oplysninger om dine tipoldeforældre på fædrene side, nemlig kgl. skovfoged Niels Olsen, Kirkelte og hans hustru Anne Elisabeth Holm, samt deres børns fødsel.
Jeg er medlem af Slægtshistorisk Forening i Odense, og dine tipoldeforældre er mine tip-tip oldeforældre. Jeg kan evt. sende data til dig i en mail, hvis du er interesseret.


E-mail:
Skrevet af Bertel Holm Pedersen Sasserupvej 5,4300, d. 04-12-2012
Skrevet af Bertel Holm Pedersen. 4-12-12.
Jeg har tidligere skrevet en kommentar,som
ikkevar så vellykket ,da jeg er ret ny med
computer. af din side kan jeg forstå vi må
have været sammen på Biviumgård i sommeren 1949 .Da det er 63 år siden kan jeg ikke huske diig.Jeg rejste derfra
nov.49 til Samsø,var der ialt 6år afbrudt afsoldatertid "Gardehusarregimentet og
Høng Husmandsskole.Et1/2 år på Island.
Blev gift i 1957,bestyre på Odsherreds tyrestation til 1966 så inseminør til august 1998, Boer i Sasserup 4300 Holbæk
Jeg skriver min mail adresse her da den sidste gang ikke kunne gå ind på dit program bhp@dlgpost.dk venlig hilsen


Skrevet af Ulla Bergen Martinussen, d. 22-08-2012
Kære Gunnar

Nu kom vi i familie med hianden.
Vi har tidligere haft kontakt til hianden pga. Lærer Verner (nogle år siden)

Nu da jeg googlede Firhøj, kom din hjemmeside frem igen. Jeg skal nemlig derop i næste måned og holde 1 uge slægtsforskningsferie.

Jørgen Olsen og Ann Elisabeth Olsdatter er mine tip-tip oldeforældre på min Farmors side.

Huset ved siden af kirken i Søborg, som du troede et familiemedlem har boet i, skulle efter hvad jeg indtil nu har fundet ud af, har været beboet af min Oldemor fra ca. 1925-1937 på min Morfars side.

Mange hilsner
Ulla Bergen Martinussen


E-mail:
Skrevet af Claus Mathiesen, d. 21-03-2012
Sjovt at se du er opvokset i det samme hus som min mor også er opvokset i, Mine bedsteforældre havde huset fra midt i tredserne til starten af firserne så vidt jeg husker


E-mail:
Skrevet af Birger Falkenstrøm, d. 12-03-2012
Hej Gunnar

Din hjemmeside er et væsentlig bidrag til den lokale historie, som menigmand har oplevet den.
Jeg må tilstå, at jeg fandt den under forsøget på at opspore et forsvundet familiemedlem. Kan du hjælpe mig videre i forsøget på at spore Ingeborg Iversen 1.12.1914 født i Ullerup Sogn, Vejle Amt. Hun boede hos sine bedsteforældre som plejebarn. Efter folketællingen 1930 forsvinder sporet.
Ingeborg er min moster.
Håber du har et godt tip.

Venlig hilsen
Birger Falkenstrøm


E-mail:
Hjemmeside: http://falkenstroem.dk/
Skrevet af annette, d. 12-02-2012
årh der manglede et g i min mailadr.


E-mail:
Skrevet af annette, d. 12-02-2012
Hej Gunnar flot hjemmeside !
Jeg er fra gilleleje , bor i Rågeleje og jeg elsker at se billeder fra en svunden tid. orv jeg blev forresten øbt i Søborg kirke . Jeg var 13 år da jeg blev døbt og mine forældre syntes jeg skulle døbes i Søborg kirke fordi jeg skulle konfirmeres i Gilleleje. Min far arbejdede under nationalmuseet på slotsruinen , han lavede b.l.a den træbro som var før den nuværende. M.v.h Annette saabye Gregersen


E-mail:
Skrevet af Anne-Lise Riis Jensen, d. 20-08-2011
Hej
Jeg fandt din fine hjemme side, da jeg er ved at finde frem til en del af min familie som vi ikke har vidst meget om.
Min mor blev foedt uden for aegteskab i Aarhus i 1927, men er indskrevet i Soeborg Kirkebog. Hendes mor er Elin Margrethe Christiansen, datter af Frederik Adolph Christiansen og Laura Pedernille Olsen. Ved folkettaellingen i 1925 og 1930 staar deres adresse som Kongengave, men det er vel i Helsinge, mon der skulle staa Kongsgaden?? Elin Margrethe blev gift siden hen i Soeborg Kirke den 17 juli 1932.
Ved ikke om du har nogen minder eller der er nogen der kender til dem??
Med Venlig Hilsen
Anne-Lise


E-mail:
Hjemmeside: www.alriis.com
Skrevet af Bo, d. 19-02-2011
Fin hjemmeside du har lavet her. Fandt den tilfældigvis på Google.


E-mail:
Hjemmeside: http://www.bolyhne.dk
Skrevet af Bent Dahlgaard, d. 17-02-2011
Hej Gunnar.
Jeg er din søster Inges yngste søn.
Ja; jeg er også faldet over din hjemmeside. Jeg syntes det er en rigtig fin måde du har konstrueret hjemmesiden på, samt alle de familiære informationer, der er samlet under et.
Som du nok har hørt fra din søster, bor jeg i vejle, er gift med Helle og har 2 dejlige drenge; Rasmus på 13 og jacob på 10. Ved at studerer din hjemmeside kan jeg se i også er faldet for hunderacen Sheetland sheepdog. Vi har Micky som er 2 år til maj (Tricollor) Og for det ikke skal være løgn, er Rasmus ivrig akvarist (Malawi chiklider)
Nok om det- Jeg syntes du skulle have en hilsen gennem din hjemmeside, og vi ville blive glade for et besøg, hvis du var på vejle kanten.
Kærlig hilsen
Bent Dahlgaard


E-mail:
Skrevet af Dorte Jørgensen, d. 17-10-2010
Kære farbror Gunnar

Jeg er igang med slægtsforskning af familien og var kommet til min tip-tip oldefar Ole Jørgensen, da jeg gik lidt i stå. For sjov prøvede jeg at google "Herman August Jørgensen" og hvad kommer frem...din fantastiske hjemmeside. Jeg er din bror Keld's yngste datter. Ved at læse dine fortællinger er der blevet lukket nogle huller fra min barndoms erindringer, som har været halvt fortalte fortællinger. I onsdags (da jeg fandt din hjemmeside) var den første gang jeg så et billede af min farfar og farmor. Fantastisk.
Du siger til, hvis du vil have oplysninger omkring vores del af familien.
Kærligst fra Dorte Jørgensen


E-mail:
Skrevet af Gitte Lund, d. 01-04-2010
Hej Gunnar Det er en virkelig fin hjemmeside, du har.Jeg fandt den ved på Google at søge på Oringe Statshospital. Og så er vi jo igang med min slægtsforskning. Min mormor havde en halvsøster, der hed Birgitte Kirstine Bajs (efter kirkebogen). Hun blev gift 1. gang og fik tre børn, der hed Mikkelsen til efternavn Deriblandt Ella Nicoline Mikkelsen f. 1902 i Aarhus og døbt 1903 i Thisted.
Birgitte Bajs 2. mand hed Hans ?. Og min familie, dem, der er tilbage har hidtil troet, at det var Birgittes eneste mand, hun har haft, men kirkebogen siger noget andet. Men efternavnet på Hans haves ikke. Min kusine Ella har indtil mine bedsteforældres død skrevet julekort for dem. Hun skrev bl.a. til Frk. Ella Hansen, Oringe Statshospital. Ella Hansen skal være datter af Birgitte Bajs, men det hænger ikke sammen med navnet. Familien er ellers ikke til at finde efter Ella Mikkelsens dåb, bortset fra at alle børn 3 stk. fra 1. ægteskab i 1906 bor hos Birgitte Bajs mormor. Min tanke var, at kan jeg finde Ella Hansen, kan jeg gå baglæns og finde hendes data. Hun skulle have været sygeplejerske på Oringe. Mon du har kendt hende, hun må have været en ældre dame, da du har været der. Håber du kan hjælpe og, vi er flere der efterlyser familie bl.a. på DIS. Det kan jo være nr. 2 datter, der er blevet kaldt Ella, hvis den første er død, så har vi måske Hans´ efternavn. Mv Gitte Lund


E-mail:

Nyeste kommentarer